top of page
Etsi
  • Valmennus- ja Terapiapalvelu Suora

Motivoidu ja motivoi!

Päivitetty: 9. huhtik. 2021

Tiedättekö miten motivoitua ja mikä motivoi? Jokaisella ihmisellä on omat tavoitteet elämässä, omat haaveet, toiveet, uskomukset jne. On yksi asia, mikä kannattaa muistaa ja mistä joudun aina aika ajoin muistuttamaan. POSITIIVINEN ajattelu!


En voi sietää negatiivisia ihmisiä ympärilläni. He syövät positiivista energiaamme rotan lailla, ja negatiivisuuden kehä leviää laajemmalle. "Positiivisuus on perseestä" T-paita on ainoa negatiiviisuuteen viittaava asia jonka voin vitsillä ymmärtää.


Työtä, koulua, harrastuksia, lapsia, menoja, kiireitä ja mitä näitä nyt ruuhkavuosien aikana voi olla. Ikuisen opiskelijan sekä kouluttautujan roolia ei ole helppoa yhdistää normaaliin perhe elämään. Motivaatio ja aito kiinnostus ohjaa kaikkea toimintaa. En halua jättää mitään tähän, vaikka moni varmasti tekisi jo niin. Mikäli haluan oppia jostain lisää, niin silloin opiskelen ja luen. "Tyytyväisyys tappaa kehityksen", pitää täysin paikkaansa.


Lastensuojelu, sosiaalityö, psykoterapia, jääkiekon valmentaminen.. tuossa vain muutama suurin kiinnostuksen kohde minun elämässäni. Kaikki nämä MOTIVOIVAT minua opiskelemaan lisää ja kehittymään.


Perhe, vaimo ja lapset, sekä mukava koti ovat tasapainottavia tekijöitä kaiken kiireen ja hässäkän keskellä. Lapset ovat toisaalta yksi syy kovaan kiireeseen heidän harrastuneisuuden kautta. Tämä on kuitenkin minulle "vapaa aikaa" omista kiireistä ja pakollisista velvoitteista. MOTIVOIDUN myös lapsien kovasta kunnianhimosta harjoitella ja harrastaa. Haluan tarjota heille parasta mahdollista jotta heidän omat unelmansa, haaveensa ja toiveensa voivat täyttyä juuri siinä mittakaavassa kuin on tarkoitettu.

8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page