top of page
Etsi
  • Valmennus- ja Terapiapalvelu Suora

Pääsiäisen aika 2021

Pääsiäinen tuo niin mukava pidempi viikonloppu joka katkaisee arkirytmin. Tämä pääsiäinen meni perinteiden mukaisesti Pohjois-Karjalan kauniissa keväisissä maisemissa. Terapiaa parhaimmillaan. Vierailimme Kolilla sekä Paalasmaan saaristossa. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, hyvillä mielin ulkona reippailemassa. Juttelin hetken Kolin kahvilan myyjän kanssa ja kyselin lakien ja rajoitusten vaikutuksesta toimintaan. Selvä mielipide oli, että vaikutukset ovat isot, mutta niihin on reagoitu ja valmistauduttu mahdollisimman tehokkaasti. Terassi kiinni, mutta vieressä penkkejä joilla juoda ja syödä kahviosta ostettuja "take-away" -herkkuja. Jonot hissille pitkät mutta ihmiset iloisia ja hyväntuulisia.

Omalla kohdalla kesän ajan tuuletan omia ajatuksia moottoripyöräilyn kautta. Suosittelen tätä harrastusta kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. :)

Terapiaan muuten mahtuisi vielä jokunen reipas ihminen, joka haluaisi päästä kiinni ratkaisukeskeisen lyhytterapian kautta syvällisemmin kiinni itseään askarruttaviin asioihin. Harjoittelu-asiakkuudet ovat täysin ilmaisia, kestoltaan n.45min per tapaaminen. Mitään sitoutumispakkoa ei ole, ja tapaamiset ovat täysin luottamuksellisia. Tapaamiset järjestetään rauhallisessa ympäristössä sopimuksen mukaan. Istunnoista nauhoitetaan lyhyet koosteet joita käytetään ainoastaan koulutus tarkoituksiin, pienryhmän sisällä. Asiakasta ei kuvata. Mikäli kiinnostuit, tai haluat lisätietoja, soita 0406861147, tai laita sähköpostia asiakaspalvelu@terapiasuora.fi


Mukavaa kesän odotusta!25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page