top of page
Etsi
  • Valmennus- ja terapiapalvelu Suora

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa maksutta tarjolla juuri sinulle!?

Päivitetty: 20. tammik. 2021

Hei. Tämän postauksen tarkoitus on etsiä meille asiakkuuksia ratkaisukeskeisen lyhytterapian harjoittelu- asiakkuuksiin. Harjoitusasiakkuudet ovat asiakkaille maksuttomia!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä keskustelemaan, jakamaan ajatuksiasi, kehittymään sekä kokemaan RATKAISUKESKEISEN terapian hyödyt käytännössä. Ensimmäisessä tapaamisessa (45min) pohjustamme tulevan prosessin kulkua, sovimme käyntien tiheydestä, kartoitamme asiakkaan lähtötilanteen ja teemme tarvittavan sopimuksen. HUOM! Ensimmäinen käynti kerta ei sido asiakasta mihinkään. Keskeytys on mahdollista yhteisellä sopimuksella ihan milloin vain, eli riskitön, turvallinen ja helppo kokeilla ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa käytännössä.

Etsimämme henkilö on normaali ihminen, joka elää "normaalia" elämää, varustettuna normaaleilla kommunikaatio-taidoilla. Edellytyksenä on avoin asenne, luottamus, sekä kyky heittäytyä ja ajatella positiivisesti, antaa itselleen mahdollisuus todeta ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmät käytännössä.

Terapia istunnot toteutetaan rauhallisessa ympäristössä, täysin luottamuksellisesti ja ilman pidemmän ajan sitoutumista. Terapian istunnot voidaan toteuttaa myös "etänä" videoyhteyden kautta! Terapia istuntojen keskusteluista tehdään asianmukaiset kirjaukset (tietosuojalain mukaiset kirjausmenetelmät sekä ohjelmistot) ja istunnoista videokuvataan noin 10-15min mittainen pätkä koulutuskäyttöön. Videolla EI näy asiakkaan kuvaa, ainoastaan ääni kuuluu taustalla.

Videoiden käyttö ainoastaan pienryhmän (4-5hlö) vertaisarvioinnissa sekä kouluttajalle palautettavan istunnon koosteen palautteen yhteydessä. Videon materiaalia ei levitetä suuremman joukon nähtäväksi mitä on välttämättömästi tarvetta. Videon materiaali hävitetään välittömästi ko istunnon käsittelyn jälkeen.

Terapia istuntoja voidaan sopia toteutettavaksi max.10kpl / asiakas (a 60min tapaaminen). Normaali "sykli" tapaamisille on n.joka toinen viikko, mutta tässä tapauksessa voidaan toteuttaa myös rytmillä 1krt / vko / asiakas.

RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA ON SINULLE TÄSSÄ TAPAUKSESSA TÄYSIN ILMAISTA!

Terapiasta tehdään asiaankuuluvat sopimukset joihin kuuluu mm.salassapitovelvollisuus sekä muut yhdessä sovitut asiat. Terapian aloitus ei sido asiakasta mihinkään, joten asiakkuus voidaan päättää milloin tahansa jomman kumman osapuolen toiveesta.


Mikäli kiinnostuit asiasta ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan kuinka edetään!

Puhelin 0406861147, sähköposti; asiakaspalvelu@terapiasuora.fi


59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page