top of page
Etsi
  • Valmennus- ja Terapiapalvelu Suora

Talven ekat mutkamäet opintojen lomassa


Nyt se on koettu tältäkin talvelta, nimittäin ensimmäiset mutkamäet.. Lähdin perheen perheen kanssa pikaiselle visiitille Kasurilaan. Ilma oli hieman vetinen, satoi räntää ja mittari näytti +0,5 astetta. Mietin että haluanko lähteä juuri nyt vai odotanko parempaa keliä. Kuitenkin opiskelun oheen sattunut "vapaa"päivä oli riittävä motivaattori, joten päätin lähteä käymään. Kasurilassa ihmisiä oli mukavasti ja koko ajan iltaa kohden enemmän ja enemmän laskijoita. Pojat nauttivat pulkkamäestä melkein kaksi tuntia, ja samaan aikaan minä sain laskea muutamat mäet. Rinteet olivat todella hyvässä kunnossa ja märkä keli ei paljoa menoa haitannut. Vuosi takaperin Rukan hiihtolomareissua ennen ostetut välineet saivat näin tämän sesongin ensimmäisen koeponnistuksen. Hyvin toimi ja suksi luisti.

Mukavaa hommaa koulun ja työskentelyn vastapainoksi. Kaakaot ja kahvit tietysti sopivassa välissä kuuluu perinteisiin.

Ensi viikolla pääsen jälleen jatkamaan opintoja. Lukemista on vielä ihan jonkin verran mutta nyt taas jaksaa uudella innolla.

Kyllä liikunta, ulkoilu tai perheen kanssa puuhastelu on hyvää terapiaa joka auttaa jaksamaan muuten haasteellisten tilanteiden keskellä. Tietysti itse olen halunnut kouluttautua, opiskella ja työskennellä lastensuojelun parissa.. peiliin voi katsoa jos "syyllistä" pitää etsiä. :)
5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page