top of page
Etsi
  • Valmennus- ja Terapiapalvelu Suora

Talven ensimmäinen Tahkon keikka

Tahko, kaikkea paitsi tylsää. Totta. Mikäpäs sen mukavampaa työpäivän jälkeen pakata mutkamäen sukset autoon ja ajella tahkolle ilta mäkeen. Tahko on juuri sopivan matkan päässä kotoa, ihan viikollakin tapahtuvaa käyntiä ajatellen.

Rinteessä oli todella väljää, jopa hiljaista. Porukat mitä ilmeisemmin odottavat jo hiihtoloman viikkoja. Pakkasta -7 astetta ja kevyt viima puhalsi naamalle varsinkin rinteiden yläpäässä. Laskin muutamat mäet ja kävin juomassa perinteiset munkkikahvit paikallisessa kuppilassa aivan rinteiden ja suksivuokraamon vieressä.


Työrintamalla tapahtuu muutoksia. Vaihdan vaativan lastensuojelun työn sote-alan projektijohtajan tehtäviin ainakin vuoden -22 loppuun asti. Vaikka nautin haastavien lasten- ja nuorten parissa työskentelystä, olen jo tovin miettinyt, että haluaisin päästä jälleen toimimaan siellä, missä koen olevani parhaimmillani, eli yritysasiakkaiden parissa. Kyseinen projekti sattui silmiini täysin vahingossa ja yllättäen. Hakuprosessi kesti oman aikansa, mutta tässä sitä nyt ollaan, irtisanomisaikaa nykyiseen työpaikkaan kuluttamassa. Odotan todella innolla ja motivaatio on tapissa uuden haasteen edessä. Uskon että pääsen tekemään paljon haasteellista työtä yritysten sekä eri sektorin ammattilaisten parissa.


Ensi viikko on viimeinen minun osaltani lastensuojelun parissa ainakin toistaiseksi. Hienoja muistoja, kohtaamisia, ihmisiä, pitkiä vuoroja sekä lukuisia valvottuja öitä. Paljon oppia, paljon kokemusta, paljon hienoja työkavereita ja alan ammattilaisia. Moniammatillinen yhteistyö antoi paljon kontakteja joiden kautta on hyvä myös rakentaa uutta. Samassa "genressä" jatketaan mutta hieman eri laidalta katsottuna.


Kouluttautuminen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi jatkuu edelleen normaalisti. Edelleen etsin vielä muutamaa harjoitusasiakasta jotka haluavata päästä tähän tehokkaaseen terapiamuotoon käsiksi ilman sitoumuksia ja veloituksetta. Kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@terapiasuora.fi tai soittamalla numeroon 0406861147.

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page