top of page
Etsi
  • Valmennus- ja Terapiapalvelu Suora

Wappu, mikä ihana tekosyy

Päätin antaa aikaa itselleni, ja pitää pitkän viikonlopun näin vapun kunniaksi. Toinen jo päätetty asia oli, että moottoripyöräilyn kausi alkaa viimeistään vappuna, tänäkin vuonna. Mökille siis ja mopolla. Pakko sanoa että on se parasta pääkopan huoltoa kaikesta huolimatta. Lämpöä oli matkan varrella vaihdellen +3-+5,5 astetta, eli melkoisen viileää kyytiä vielä, mutta hyvä kerrospukeutuminen ja muutenkin laadukkaat ajokamppeet auttavat asiaa mukavasti.

Viime viikolla oli muutama asiakastapaaminen ja palaveri. Mukava tavata ihmisiä livenä ja kasvotusten. Autolla ajaminen on aina ollut mukavaa ja käytänkin omaa autoa aina kun vain suinkin mahdollista. Junalla tai muilla "julkisilla" kuljen vain perheen kanssa lomaillessa jolloin pääsee paremmin itsekin rentoutumaan vaikkapa hyvän kirjan merkeissä matkan aikana.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian harjoittelu on sujunut ajatusten mukaisesti. Haastavinta on ollut alun epävarmuus ja pelko siitä, että osaanko kysyä oikeat kysymykset ja/tai viedä vastausten kautta keskustelua oikeaan suuntaan. Mielenkiintoista on huomata, että kehitystä tapahtuu ihan joka päivä, ja positiivinen palaute asiakkaiden suusta kuultuna vahvistaa omaa näkemystä että oikealla tiellä ollaan. Ihmisten kanssa toimitaan tässäkin tehtävässä, kuunnellen ja heitä oikeaan suuntaan kevyesti ohjaten. Todella mielenkiintoinen projekti kokonaisuudessaan koko tämä ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin alkava taival omalta kohdaltani on. Laajan, laadukkaan kirjallisuuden sekä oman vahvan pohdinnan ja sitä kautta kehittymisen kautta pikkuhiljaa eteenpäin. Ammattitaitoinen kouluttaja mielenkiintoisine luentoineen on tietysti kaiken edellytys. Meillä tämä asia on paremmin kuin hyvin.

Vielä muutama paikka vapaana ilmaiseen ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan (a 10krt x 45min/asiakas) ilman sitoumuksia, luottamuksellisesti. Mikäli haluat kokeilla, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@terepiasuora.fi Löydät meidät Instagramista, Twitteristä sekä Facebookista. Linkit sivuille löydät etusivun yläpalkin oikeasta reunasta. Otathan seurantaan.


Mukavaa kevään jatkoa kaikille! :)

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page