top of page

DRILLDRAW- Software!
- est. 2002 -

DrillDraw- harjoitustenpiirto- ja suunnittelutyökalu on maailman käytetyin ja uskallamme väittää "paras" omassa kategoriassaan. 

Valmennus- ja terapiapalvelu Suora on edustanut / hallinnoinut ohjelman myynintä yksinoikeudella Suomessa +10 vuotta ja Ruotsissa pian 7-vuotta. 

Suurimpana lajina on jääkiekko, ja useat kymmenet Suomalaiset sekä Ruotsalaiset joukkueet / seurat käyttävätkin DrillDraw:ta päivttäisen valmennustyönsä tueksi.  Arviolta n. 500-600 valmentajaa Suomessa piirtää harjoitteensa DrillDraw:n avulla, ja lisää asiakkaita tulee viikoittain. 

DrillDraw soveltuu 18- eri lajille! Tutustu ohjelmistoon verkkosivujemme kautta https://drilldraw.com/fi/Home

Palvelemme sähköpostilla finland@drilldraw.com tai numerossa +358451258243

HUOM! Tarjoukset / tarjoushinnat voimassa vain tilattaessa suoraan Valmennus- ja terapiapalvelu Suora:n kautta! Verkkosivuston hinnoittelu on vakio, ja kaikille sama. 

DD_FB_Profiili2016.jpg

DRILLDRAW- Harjoitustenpiirtoon ja suunnitteluun!! 

DrillDraw’lla on yli 10 000 käyttäjää yli 40 maassa, ammattilaisjoukkueista aloitteleviin valmentajiin. Vuosi vuodelta useammat seurat ovat hankkineet DrillDraw’n valmentajiensa käyttöön! Soveltuu 18- eri lajille! EDULLINEN 12KK:N / 24KK:N / 36KK:N LISENSSI!
KYSY! finland@drilldraw.com tai puh. +358451258243

www.drilldaw.com/fi

Sieppaa.PNG

iPad- versio julkaistu! 

Käytä ohjelmaa iPadillä täysin samoilla ominaisuuksilla kuin Win- työpöytäversiota! Sovellus ladattavissa AppStoresta! .

Sieppaa1.PNG

Helppo, Nopea, Yksinkertainen ja Tehokas apuväline!

DrillDraw:n avulla suunnittelet, piirrät harjoitteet näyttävään ja selkeään muotoon. Käytössä on esimerkiksi Suomen jääkiekkoliiton ohjeistuksen mukaiset symbolit sekä termistö, ja virallisen eurooppalaisen kaukalon pienoimalli, oikeilla mittasuhteilla. Kysy lisää finland@drilldraw.com tai 0451258243. 

DrillDraw_treeniä_04112016_sivu1.JPG
bottom of page